sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Banaani-vadelma rahka

Ajattelin tehdä tänään jotain hyvää jälkiruokaa, kun olin laittanut meille ruoaksi hirvenlihaa perunamuusin kera. Rahka on aina ollut yksi suosikeistani sen helppotekoisuuden ja maun takia. Kaikkea tähän tarvittavia aineksia löytyi kotoa, ja tämä on nopea tehdä. Tarvitset vain:


-Sähkövatkaimen
-Kulhon
- 3 Banaania
- n. rasiallinen /150 g vadelmia (suosittelen ehdottomasti kotimaisia, jos teet ulkomaisista, muista esikeittää vadelmia kaksi minuuttia, jotta bakteerit kuolevat!)
-Vispikermaa 2dl
-maitorahkaa 250g /prk
-Sokeria maun mukaan
-Vaniliinisokeria maun mukaan (ei ole pakollista, minä vain tykkään että se tuo makua)


Ja ohje:

                                                   Banaani-vadelma rahka


- Kuori ja pilko banaanit pieniksi lohkoiksi. 

- Laita kulhoon vispikerma, ja sokeria. Vatkaa 2dl vispikermaa vatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.      Älä vatkaa liikaa, muuten kermasta tulee voita. 

-Sekoita kerman ja sokerin joukkoon rahka. Minä sekoitan sen vatkaimella, mutta voi sekoittaa myös lusikalla, nuolijalla yms, kunhan rahka sekoittuu tasaisesti kerman joukkoon. 

-Lisää vadelmat ja banaanilohkot kulhoon ja sekoita lusikalla.

-Laita rahka kylmään, ja tarjoile vaikka kera kahvin, takuuvarma nautinto! :)


                                                            Maistuvia rahkahetkiä ;) !







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti käynnistäsi ! :)